Norrhults BK

Norrhults BK

Seriematch

2016-10-08

Häradsbäcks IF - NBK 0-1 (0-1)

Seger i första kvalmatchen!

NBK tog en skön seger och fick en bra start på kvalet när man slog Häradsbäcks IF på bortaplan. NBK börjar matchen bäst och har ett par chanser som inte resulterar i mål. Hemmalaget jobbar sig in i matchen och jämnar ut spelet efter hand. I mitten av halvleken drar NBK upp ett fint anfall som Philip A avslutar i mål.
I den andra halvleken är det jämnt spel. NBK skapar ett antal bra chanser som man borde utökat ledningen på. Hemmalaget försöker trycka på och lyfter in bollar vilket skapar omställningslägen för NBK och man borde nog haft en straff. Som ofta när man inte utökar ledningen så faller man tillbaka lite i slutet och hemmalaget har ett par bra chanser att kvittera men man får inte dit bollen och NBK vinner matchen. En bra genomförd match av NBK där alla spelar gör det bra och kämpar. På det hela en ganska jämn match men NBK skapar klart fler målchanser och vinner rättvist. En skön start på kvalet men det väntar ytterligare 2 tuffa matcher.

Statistik:

Tillbaka     Skriv ut